Menu

Praktijkboek kwaliteitszorg in welzijnsvoorzieningen

Laatste update: Artikel december 2023

door Ruud Bourmanne

Prijs
179,-
Online abonnement met jaarprijs (jan-dec). De juiste prijs wordt berekend op basis van de instapmaand.
Deze prijs is incl. btw.

Samenvatting

Deze publicatie wilt zorg- en dienstverlenende organisaties uitdagen, inspireren en stimuleren bij de verdere ontwikkeling van kwaliteitszorg in hun eigen organisatie.

In dit digitale praktijkboek verschijnt maandelijks een nieuw artikel, waarin concrete projecten en activiteiten uit de praktijk worden besproken. De voorbeelden geven een goed inzicht in de praktijkervaringen, visie en toegepaste theorie van verschillende zorgprofessionals uit het veld. Door de regelmatige updates speelt het praktijkboek voortdurend in op evoluties rond kwaliteitszorg binnen de welzijnssector. 

Naast de maandelijkse artikels krijg je ook toegang tot bundelingen van eerder verschenen artikels. Het praktijkboek biedt dus een stevige vertrekbasis en heel wat inspiratie om kwaliteitszorg op een systematische wijze te ontwikkelen en toe te passen.

Je wordt op de hoogte gebracht wanneer een nieuwe bijdrage verschijnt, en je kunt dus met de aangereikte ideeën van jouw kwaliteitszorgcollega’s vlot aan de slag binnen je eigen organisatie.

Ook beschikbaar in

Over de auteur(s)

RB

Ruud Bourmanne

Ruud Bourmanne is de bedenker, ontwikkelaar, auteur, uitvoerder, coördinator en vooral bezieler van het Traject naar Uitmuntendheid ( 10 jaar lang vanuit de VVSG, nu vanuit TnU-Connect). Hij is gepassioneerd door organisatiebeheersing, -ontwikkeling en kwaliteitsmanagement en  een sterke believer in de kracht van de plan-do-check-act verbetercyclus als motor van permanente persoonlijke en organisatieontwikkeling

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Ruud Bourmanne
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant